dag 5 + 6+ 7
dag 5
vandaag zijn we naar de kerk geweest, dit was dus heeeel anders dan bij ons! het begon met een uur lang swingende muziek en iedereen zong lekker mee, en daarna de mededelingen en daarna nog een preek,, terwijl dit alles werd ik helemaal ondergekwijld door bewonertje naast me! maar ik kreeg elke keer dat ik hem aankeek wel een stralende lach cadeau!

dag 6 (koninginnedag)
vanmiddag hadden wij een tut middag! alle nagels van de dames gelakt en allemaal een haarbandje met 2 elastiekjes en bijpassende clipjes. alle nagels waren mooi gelakt ( en soms ook meer dan alleen de nagels) meta's haar is mooi ingevlochtend door 1 van de bewoners. s'avonds zijn we nog bij 2 nederlanders geweest die hier prachtig wonen. daar hebben we even wat gedronken en daarna zijn we door naar 'het vat' gegaan. een nederlands cafe in parimaribo, daar hebben we lekker een cocktail gedronken en jaah bitterballen gegeten

dag 7
vandaag hadden we sportdag/ochtend, we hebben de hele ochtend spelletjes gedaan waarmeeze punten moesten verdienen . als ze meer dan 1000 punten hadden verdiend dan lieten wij de spullen achter die we uit nederland hadden mee gebracht voor de sport dag

ik word echt nog helemaal lek geprikt door de muggen ! zit helemaal onder maar het top punt is die mega muggebuld op me bil! ( toen ik dit zij tegen de dames van de keuken zijde ze meteen dat die muggen van een goed stukje vlees hielden XD )
Ha liefje, heb je ook vandaag weer zo'n leuke dag gehad? Ben weer benieuwd naar je verslag. Je vertelde dat het eten er ook zo lekker is. Kan je de "tantes "uit de keuken recepten vragen? Eten we "thuis ook een keer Surinaams.
Tot mails/skype of anders. Knuffel,Mam
GHahahha ann wat leukk ik wist niet dat je dit aan het schrijven was maar geweldigg :D:D