in-de-ruimte.reismee.nl

dag 3 + 4

gisteren zijn we naar een dierentuin geweest met 5 bewoners. dit was groot feest want we namen alleen de oudere rolstoelgangers mee! die gaan normaal niet mee met uitjes dus dat was al helemaal feest!

we hebben van alles gezien , tijgers , panters , veel apen, pauwen , toekan's en nog veel meer. we hebben daar ook lekker een stukje cake gegeten en wat gedronken.maar het stikt hier zo van de wespen en vliegen en allemaal vliegende insecten dat ik niet echt rustig buiten kan zitten. op de terug weg woui 1 van de begeleiders even naar de bank ( en aangezien het haar vrije dag was mocht dat van ons natuurlijk) alleen blijkt dat mensen hier hun loon in een chek krijgen en het dus een drukte van jewelste is bij de bank, ag 3 kwartier later vertrokken we richting huis

Wink

savonds hadden we talente jacht en dat was geweldig , er werd veel gezongen en ook veel gedanst. uiteindelijk won iedereen! een nieuwe beker ( iedereen heeft hier zijn eige beker) en de mensen waren dan ook heel dankbaar!( maar dat zijn ze eigenlijk met alles wat ze cadeau krijgen!)

dag 4

vanochtend hadden we de groeps fotot! iedereen moest in een spijkerbroek en een wit shirt en daarna in een rood shirt voor de kerst kaart ;) maarja 22 mensen met 1 trap-lift heen en weer naar benede is een hele klus en ben je dus echt letterlijk mee bezig! maarja aan het eind was het wel een groot succes en hebben de bewoners ook buiten middag eten gehad! en met een paar van de wat jongeren bewoners hebben we gezwommen! heerlijk rond gedopperd met een bandje met een bewonertje dr in! zometeen mogen we mee naar een bruiloft, ik twijfel nog of ik wel of niet mee zal gaan ben ergends ook wel moe!

jacoline

wat een leuke verhalen, volgens mij heb je het wel naar je zin daar!! echt super, en ben je nou meegeweest naar de bruiloft? Super die foto's zo kunnen we ons er een beetje beeld van maken.
have fun
x