in-de-ruimte.reismee.nl

aankomst/dag1

hallo!

welkom op mijn blog over mijn stage in suriname.

gister kwamen we aan , de vlucht was goed gegaan we waren alleen omsingeld door kinderen die 1 voor 1 gingen huilen of gillen ofzo

Sealed
aangekomen op het vliegveld konden we zonder problemen door de douane , we hebben alleen wel ruim een uur op onze koffers moeten wachten dat was stom!
Surprised

we werden opgehaald met het busje van de stichting zelf, omdat we zoveel koffers hadden! in totaal hadden we 7 koffers waarvan 4 met alleen maar spullen voor de stichting! aangekomen hebben we kennis gemaakt met hanneke en patrick , zij zijn de 2 beheerders van de stichting. beter bekend onder de bewoners als pap en mam. we kregen onze kamer te zien en mochten ons even opfrissen.daarna hebben we het 1 en ander besproken en heerlijke pizza gegeten! even snel een rondleiding gehad en de bewoners gezien maar daarna gingen wij toch ook maar richting ons bedje. helaas had ik nog wat last van de nederlandse klok en werd ik 4 uur snachts ( nederlandse tijd 9 uur sochtends) wakker en heb ik het licht zien worden

Sealed

om 7 uur lagen wij in het zwembad om wakker te worden. en om 8 uur aan het ontbijt, we hebben toen nog wat besproken en de koffers uitgepakt met hanneke (dat was groot feest natuurlijk ) daarna hebben weons bij de bewoners gevoegd om ze wat beter te leren kennen.

we hebben net gegeten ( en dat is hier echt heel lekker) en nu even contacte met nederland. maar omdat het zo hard regent is de verbinding te slecht om te skype .

het is hier trouwens bloedheet! echt niet te geloven warm.

Tongue out

jacoline

hi annie, wat leuk om zo van je te horen!! fijn dat je vlucht goed is gegaan (op de gillende kinderen na!)
Ik hoop nog van je te horen,

suc6 daar en tot horens

Johan

Nog een plaatje van het vertrek, het waren echt 7 koffers. Als het goed gaat staat het plaatje hieronder

Lineke

Vervelend om in het zwembad wakker te moeten worden ;-) Jemig ik heb hier nog steeds mijn winterjas aan grr. Veel plezier nichtje

renske griekspoor

hallo daar!!
Heel veel plezier in Suriname en ben benieuwd naar al jullie verhalen.

groetjes

Dinosaurus

ann!!
super leuk dat je deze blog doet! Ik ben vet nieuwsggierig naar je verhalen!

xxxx Roos